MYYTÄVÄNÄ

Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen jatta@kolumbus.fi. Merkitse mitä tuotteita haluat ja kuinka monta, ilmoita väri ja mahdollisesti koko. Laita viestiin yhteystietosi. Saat paluuviestissä tilinumeron mihin voi tuotteet maksaa. Kun raha näkyy tilillä, laitamme tuotteet ensitilassa postiin.


TALJOJA

Taljoja tulossa myyntiin syksyllä 2018.

Taljoja ei tarvitse (eikä saa) pestä, kunnon tuuletus aina silloin tällöin riittää. Talvella taljan voi puhdistaa hengessa pyöräyttämällä. Suomalainen talja on pitkäikäinen ja kestävä. Se on ekologisesti tuotettu ja erittäin monikäyttöinen. Talvella ihanan lämmin mutta ei hiosta kesällä.VILLALANKAA


Myynnissä on 100% kainuunharmaksen villalankaa. Omat villat on kehruutettu kehräämö Christiinassa. Langoissa on tallella niin ihoa hellivä lanoliini kuin ihana lampaantuoksukin.
Lämmintä ja pehmeää!
Vyyhdeissä on 100-160 grammaa lankaa, joko kolmi- tai kaksisäikeisenä. 
80e/kg.VILLATUOTTEITA 

Huopapallokorvakoruja 
Korut ovat nikkelittömiä,eivätkä omat nikkeliherkät korvani ole näistä hermostuneet laisinkaan.
Korvakorujen hinta on 7e/pari + postikulut.


Ylläolevien halkaisija n. 2,6 cm. Ruskeissa korvakoruissa pienet, uritetut metallipallot, mustissa helmipallot ja harmaissa läpinäkyvät helmet.


Ylläolevien korujen halkaisija n.1,5-2 cm. Mustissa koruissa hopeinen kukkahattu, harmaissa mustia lasihelmiä, harmaissa muovihelmet.
 
 Ylläolevassa kuvassa nuo mustien korujen hopeahatut tarkemmin.


Mustia huopapalloja erivärisillä lasihelmillä:
 Mustia ja ruskeita huopapalloja pienillä metallihelmillä:Muutama avaimenperäkin on kaupan, näiden halkaisija n. 3 cm. Molemmissa puuhelmet.

JO POISTUNEITA TUOTTEITA, JOITA VOIDAAN TEHDÄ TILAUKSESTA, MIKÄLI VAIN AIKA RIITTÄÄ NIIDEN TEKEMISEEN:

Huovutettuja kämmekkäitä

Myynnissä on lämpimiä käsin huovutettuja kämmekkäitä. Marjastajalle, valokuvaajalle, metsästäjälle, kalastajalle... kenelle vaan joka arvostaa kotimaista käsityötä sekä suomenlampaan monipuolista villaa.
Villa on talvella uskomattoman lämmin ja kesällä se viilentää. Villa ei myöskään tunnu kosteana märältä. Huovutetut kämmekkäät ovat kestävät ja mukavat käyttää. Kämmekkäät pehmenevät käytössä.Harmaat kämmekkäät ovat kokoa M, eli vastaavat kutakuinkin kokoja 7,5-8. Selkämyksessä on musta-ruskeaa kuviointia.
Mustat kämmekkäät ovat kokoa L, eli noin kokoa 9-10. Näiden selkämyksessä on harmaa-ruskeaa kuviointia. Ottamalla kokoa isommat kämmekkäät saat laitettua alle vaikkapa villalangasta kudotut sormikkaat. Pärjää kovillakin pakkasilla!


Tilauksesta tehdään myös eri kokoja, sekä ruskeita ja valkoisia kämmekkäitä.

Kämmekkäiden hinta on 30€/pari + postikulut, koosta riippumatta.


VILLASUKKIA JA LAPASIA LAPSILLE 


Villasukkien varsi on perus 7-veljestä, loppuosa varmasti lämmintä suomenlampaan 100% villalankaa. Villasukat huopuvat hienoisesti käytössä, jolloin sukasta tulee vielä lämmittävämpi.
Kuvassa koot 1 ja 2 vuotiaalle, tilauksesta tehdään tarpeen mukaan.
Lasten koot 12€.
Aikuisten koot 20€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti