maanantai 1. heinäkuuta 2013

Markkinamyyjä

Nyt on sitten ensimmäinen kerta myyjänä markkinoilla takana. Tapahtuma oli Kesäpäivä Kangasalla. Onneksi ilmat suosi, ja loppuajasta paistoi jo aurinkokin. Toisaalta, yllättävä pakastuminen olisi voinut tuoda villatuotteiden myyntiin ihan uutta potkua...

Olen ihan tyytyväinen päivän tulokseen. Yksi talja sai uuden kodin (se minun lemppari lyhytvillainen talja. oikeasti tuli hetkeksi ihan haikea olo, kun talja vaihtoi omistajaa...) kuten myös monta lankavyyhtiä. Yhdet pikkuiset villasukatkin ostettiin.Kyllä siinä taas vajaan parin kuun heinät tienattiin.
Oli muutenkin mukava päivä. Sai jutella ihmisten kanssa sydämensä kyllyydestä lampaista, villoista, käsitöistä, maalaiselämästä ja vieläpä kaiken kohtuullistamisestakin. Lampurituttujakin tapasin, ja se jos mikä on aina mukavaa. Aika yksinäistä puurtamistahan tämä välillä on, mukava kun saa kuulostella lammasmaailman kuulumisia ja vaihtaa "kolleegojen" kans sanasia.

Markkina-aamuna huomasin, etttei meillä ole minkäänlaisia käyntikortteja. Hädissäni printtasin pikkulapuille mielestäni oleelliset tiedot. No joo, muuten hyvä, mutta meidän paikkakunta jäi mainitsematta, kuten myös kotisivuosoite laittamatta... Toivottavasti KVG tuottaa tulosta. Ens kerralla sitten paremmin varustautuneena.

Kiitos vaan kaikille päivään tavalla tai toisella osallistuneille. Jäi oikein hinku päästä uudelleen myyjäksi markkinoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti