VIERAILEVAT ELÄIMET


Eläimen läheisyys on rauhoittavaa, eläimen touhuja on mukava katsella. Eläimen silittely alentaa verenpainetta ja saa mielen tyyntymään. Eläimet tuovat palan luontoa sinne, missä sitä ei välttämättä ole tarjota.
Vanha kansa tiesi, että luonnolla on parantavaa voimaa. Mielenterveyspotilaiden sairaalat ovat sijainneet maaseudun rauhassa, tuberkuloosipotilaat on viety mäntymetsiin hengittelemään. Me ollaan vain unohdettu se tässä hurjassa kehityksen ja medikalisoitumisen huumassa.
Nyt luonnon arvostus on tulossa takaisin. Ihmiset haluavat luontoon, metsään. Ja hyvä niin.On hienoa, jos luontoon pääsee itse omin avuin silloin kun haluaa.
Mutta ne, jotka sitä luonnonhoivaa eniten tarvitsisivat, eivät usein sitä saa. 

Kurkiniemen eläimiä voi saada vierailulle tapahtumiin, hoitolaitoksiin, päiväkoteihin, palvelutaloihin, mihin vain missä osataan arvostaa ja kunnioittaa eläintä. Missä tarvitaan hitunen luontoa käden ulottuville.
Tarjoamme:

VILLAVOIMAA- palvelun, jossa tarjotaan meidän ihanaa Peppi-lammasta sekä jo ikärouva Tyyneä vierailulle. 
Lammas on hyvä hoivaeläin, se on rauhallinen ja pienikokoinen, useimmilla ikäihmisillä on muistoja omista lampaista. Lammasvierailujen yhteyteen onkin hyvä liittää muisteluhetkiä. Lampaat voivat tulla joko sisälle, tai tavata ihmisä ulkona. Lampaiden mukana voidaan tuoda lampaanvillaa ja vanhat käsikarstat, niitä voi halutessaan kokeilla ja virkistää kädentaitojen muistia.

Vierailevat eläimet ovat ehdottoman ystävällisiä, eivät pure eivätkä potki. Sisätiloissa voi märehtijöille sattua vahinko, mutta papanat on helppo siivota harjalla ja kihvelillä (tulee eläimen mukana) ja lopuksi vaikkapa kostealla pyyhkeellä. 

Eläimet tuodaan omalla autolla oman ihmisen toimesta. Eläimen oma ihminen kulkee aina eläimen mukana. Minimiaika on 30 min, maksimiaika on reilu parisen tuntia. Ajat ovat yksilöllisesti sovittavissa. Eläimiä tuodaan kerrallaan maksimissaan kaksi kappaletta, jotta eläimen ihminen pystyy laumansa hallitsemaan.

HINNAT (sis. alv.):

1 tunti   1 eläin    60,00 € (minimiveloitus on yksi tunti)
1 tunti   2 eläintä  90,00 €
  
Matkakuluja veloitamme 0,40€/km. Lähtöpaikkamme sijaitsee Pirkanmaalla Kangasalan Sahalahdella.

YHTEYSTIEDOT:
Jatta Loueranta
gsm: 040-7022570


 


Meillä on myös vuohia, jotka ovat käyneet erilaisissa tapahtumissa. Vuohiakin on mahdollista käyttää eläinavusteisessa toiminnassa lampaiden sijasta.
Vuohien kanssa on myös mahdollista tehdä vuohikävelyitä. Vuohikävelyt onnistuvat joko meillä Kangasalla, tai sitten meidät voi tilata vuohien kanssa metstäretkikavereiksi. Metsäretken päätteeksi voimme vaikka tehdä tulet ja paistaa makkarat!

Kysy rohkeasti, ideoidaan yhdessä, olemme avoimia kuuntelemaan!

Olen itse 43-v ammatinvaihtaja. Opiskelen lähihoitajaksi, ja tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu käyttää eläimiä ja luontoa apuna työssä. Olen työskennellyt kotiavustajana, henkilökohtaisena avustajana ja hoiva-apulaisena muistisairaiden hoivakodissa. Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

KATSO MYÖS TASSUTELLEN -IKÄIHMISTEN ULKOILUPALVELUMME!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti