perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pupujen kesämökki


Puputkin pääsivät viikonlopuna ulos. Meillähän tuppaa olemaan nuo eläinsuojat nopeasti rakennettuja "tilapäisratkaisuja",  pressuviritelmiä jotka sitten kuitenkin jää käyttöön. Pupuille tehtiin nyt sitten ihan ajan ja ajatuksen kanssa ulkohäkki. Ja olen kyllä tosi tyytyväinen, ainakin vielä toistaiseksi.


Toista päätyä asuttaa emot ja tytöt. Kaikkia pupuja ei ole vielä vierotettu, jakauma tulee siis muuttumaan. Kotiin on tarkoitus jättää yksi keltainen tyttö, ei enempää.

Isä ja poika

Toisessa päädyssä on sitten Casper-isä ja pojat. Toivottavasti nämä tulee juttuun syksyn saakka, jolloin pojat lähtevät viimeiselle matkalleen. Vaihtoehto B on tehdä väliseinä ja laittaa iskä ja pojat erilleen. Se taas tarkottaa sitä, että pomppimatila kapenee, olis kiva jos tähän ei tarvis mennä. Ainakin toistaiseksi tilanne on hyvä, eikä mitään nahistelua tai alistamista ole.

Viimeistelyä vailla

Lahjoituksena saatu vanha emakonkuljetuskoppa sai uuden elämän kanien kaksikerroksisena rivitalona... Alaosa on levytetty tuulenpitäväksi ja siellä on oljet pehmikkeenä, yläkerta on tuulettuvaisempi malli... Pelkkä taso vaan, jos joku haluaa siellä loikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti