sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kiho uuteen kotiin

Tervetuloa Kurkiniemen Tilan blogiin! Vaihdoimme "kuulumisia"-osion erilliseen blogiin, kun tähän on helpompaa lisätä kuvia, ja muutenkin mukavampaa käyttää.


Kiho vasemmalla, velipoikansa Kiki oikealla

Suomenvuohipukki Kurkiniemen Kiho muutti tänään uuteen kotiin. On aivan mahtavaa, kun pääsi samaan kotiin, jonne meidän Inari ja Kerttu lampaamme ovat muuttaneet. Olen niin onnelinen Kihon puolesta, kun saa hyvän kodin. Poika-rukka, eipä vielä aavista, mihin joutuu. Siellä on nimittäin vuohirouvia kiimat päällä odottelemassa uutta sulhoa... :D

Kiho on oikein mukava pikkumies. Reipas ja vuohimaisen utelias, ihmiselle ei ole osoittanut lyhyen elämänsä aikana mitään vihamielisyyden aikeita. Kiho on syntynyt huhtikuussa 2012.

Joiku-porokoira tekee tuttavuutta vuohipoikien kanssa. Vasemmalla Kiho ja oikealla Kapu.

Kihoa jäi kaipaamaan pukkipoika Kapu, joka jää meille Luukas-pukin kaveriksi. Kapu ja Kiho ovat ollet kuin paita ja peppu, aina yhdessä. Kolmantena pyöränä on pyörinyt Kihon veli Kiki.
Kiki on vähän alistuvaisempi, kuin mitä Kapu ja Kiho. Pojat tuntuu välillä vähän päällepäsmäreiltä, ja Kiki onkin kulkenut jonkin verran yksinään. Toivon kovasti, että Kikikin pääsee omaan kotiin jo ensi viikonloppuna.

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea kuulumisia tilaltanne.
    Ihanaa elämänmakuista arkea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Mukava näitä on kirjoitella. :)

    VastaaPoista