maanantai 2. maaliskuuta 2015

Mukulat kasvaa


Terveisiä kummitädille! :D Nasta se vain kasvaa ja kasvaa. Riiviöiässä ollaan, kaikki paikat tongitaan ja tutkitaan. Joka paikkaan pitää päästä ja ittensä ängetä. Mutta suht fiksukin se on. Parista kerrasta oppi, että pässien puolelle ei kannata vahingossa joutua, sieltä ei meinaa löytää pois. Pari kertaa sen nostin emonsa luo viereiseen karsinaan, eikä sen jälkeen ole sinne mennyt. Tai jos onkin, on löytänyt tiensä ulos.


Pupulassakin alkaa olemaan vilinää. Penikat on tulleet pesästä ulos. Alla erityishuono kuva keltaisesta (tai kanelisa) poikasesta, kun se viuhahti pesän ulkopuolella. Tongin vähän pesää, ja siellä näyttäisi olevan yksi musta, tämä keltainen, ilmeisesti harmaa ja oletettavasti madagaskar/isabella. Olin aiemmin pentuja tutkiessani katsovinani, että siellä olisi ollut ruskeakin, mutta ei ole enää? Joko katsoin väärin, tai sitten sille on tapahtunut jotain.


Nämä penikat ovat ruskean Nastin. Nastin sisko Pella on myös astutettu. Pari viikkoa vielä, ja sitten olisi sen laskettu aika. Varmaan kevään edetessä astutan vielä yhden naaraan, viimekeväisen harmaan poikasen. Ehkäpä kesällä/loppuksesällä astutan vielä lisää. Pakko sanoa, että se kaninliha oli erinomaisen hyvää...!

1 kommentti:

  1. Kummitäti kiittää ja on sangen ylpeä terhakasta kummikilistään :D :D Nasta on kyllä kauniin ja vahvan näköinen. Vauhtiraitojakin päässä ja selässä, joten ei ihme, että ehtii joka paikkaan.

    Meillä neiti A on nyt tulossa aikuiseksi. Sulotuoksut leviää...

    VastaaPoista