maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pässipojat lähti


Nyt on taas navetta tyhjä, ei juokse hauska nelikko enää aamuisin metsässä eikä iltaisin pala navetassa valo. Eli pikkupässit on lähteneet viimeiselle matkalleen. Vaikka niiden kanssa en erityisemmin ystävystynytkään, väkisinkin sitä vähintään kavereiksi tullaan. Vaikka toisaalta odotankin lihaa ja taljoja innokkaana, oli se vähän surullista taas jättää niitä. Kauniit ja kiltit pässipojat.

Viimeisenä aamunaan pässit pääsivät taas ulos juoksemaan. Ja mikäs siinä juostessa, aurinko paistoi ja kevättä oli ilmassa. Pojat juoksivat ja pukittelivat, kisusivat keskenään.  Maistelivat lumen alta varpuja ja haukkailivat havuja.

Pojat poseeraa hienosti, mutta samaan aikaan taustalla...?!
Autoon saaminen olikin sitten vähän vaikeampaa. Runsaan lumen vuoksi ei pakettiautolla päässyt peruuttamaan tarpeeksi lähelle, joten eihän pässipojat autoon menneet. Otettiin suosiolla ne takaisin sisälle, ja ei muuta kuin pässi haarojen väliin ja yksitellen kuljettamaan autoon. Minäkään en mitenkään kauhean korkea ihminen ole, välillä tuli tunne että nyt vie pässi emäntää eikä päinvastoin. Mutta ihan kunnialla saatiin pojat autoon, eikä automatkassakaan mennyt kuin 20 minuuttia.

Nyt sitten odotellaan uusien pikkupässien syntymistä, ja kaikki alkaa taas alusta. Vielä ei ole lampaat synnyttäneet, vaikka Tyynellä oli laskettu aika eilen. Tyyne tosin on saanut aina karitsansa muutama päivä lasketun ajan jälkeen.


4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia hienoista pässeistä :D

  VastaaPoista
 2. Huoks, olen muistanut kyllä tämän päivän. Ihania kuvia kuitenkin. Etenkin tuo poseerauskuva taustahahmoineen :D Toivottavasti pojat tulevat takaisin ravitsevina ja kauniina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri kävi Ruska, ravitsevina ja kauniina tulivat pojat takaisin. :)

   Poista