lauantai 12. tammikuuta 2013

Aatun tyttöystävät lähtivät


Meidän Aatu-pässi sai lemmenlomalle pari ihanaa kainuunharmastyttöä. Tytöt ovat Särkänniemen Lasten Eläintarhasta. Tytöt olivat reilun kolme viikkoa Aatun kanssa samassa karsinassa. Toinen oli kiimassa heti meille saavuttuaan, joten karitsoita on mitä varmimmin luvassa. 

Eli ensi keväänä jos menette Särkänniemen Lasten Eläintarhaan ja siellä on karitsoita kirmaamassa, niin meidän Aatun lapsiahan siellä loikkii.


Tässä salskea nuorimies matkalla pässilään. Pässilässä sitä odotti kova kuulustelu. Ami-johtajapässi haisteli kurnuttaen Aatun läpikotaisin. "Missä sitä ollaan oltu, ja kenen kanssa? Ja kenen luvalla?!" se näytti kysyvän. Pässit pyörivät toisensa ympäri hurjaa kyytiä, ihan itseäkin alkoi jo huimaamaan sen katselu.
Mutta onneksi Aatu selvisi vain suht tiukalla kuulustelulla, pelkäsin että tulossa olisi paljon pahempaa sen oltua riiuureissulla johon johtajapässillä ei ollut asiaa.

Sinänsä harmi, ettei Ami päässyt tänä vuonna astumaan yhtään uuhta. Ihan tosissani mietin, että keväällä kun astutetaan muutama uuhi, saisi Ami edes yhden morsiamen. Pääsiäispöytäänhän syntyvät karitsat lähinnä tulevat, joten ei kai se haittaa, jos joukossa ei ihan puhtaita harmaslapsia olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti